Ruilen en Retourneren

Babymerkkleertjes.nl doet er alles aan om je een perfect product te leveren. Wanneer een artikel desondanks niet aan jouw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren, tijdens de veertien dagen zichttermijn. De bijgevoegde retourbon dient ingevuld mee teruggestuurd te worden. Je bent niet verplicht de reden van retour op te geven, het helpt ons echter om meer inzicht te krijgen in de wensen van de klant en de product eigenschappen.
Je kunt jouw retour sturen naar:
Babymerkkleertjes.nl
Robert Stolzhof 37
1628XA Hoorn

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

a) Bij elke bestelling heeft de koper een zichttermijn van veertien dagen, ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper
b) Tijdens de zichttermijn heeft de koper een herroepingsrecht, waarbij hij de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting zijnerzijds, anders dan tegen vergoeding van de rechtstreekse kosten van terugzending en zonder opgaaf van reden, de ontvangen goederen te ruilen of te retourneren.
c) Tijdens de zichttermijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het artikel en de verpakking. Hij zal het artikel slechts in die mate uitpakken en/of passen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het artikel ongedragen en ongewassen met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking aan Babymerkkleertjes.nl retourneren, conform de door de op het retourformulier verstrekte instructies.
d) De verzendkosten van retourneringen / ruilingen zijn voor rekening van de koper.
e) Bij vooruitbetaling zal Babymerkkleertjes.nl het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen dagen aan de koper terugbetalen. Bij het terugsturen van de gehele bestelling worden ook de bezorgkosten terugbetaald. 
f) Retouren, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.
g) Wanneer je een gedeeltelijke bestelling van boven de 50 euro retour stuurt, zal indien het oorspronkelijke bestelbedrag na verwerking van de retour onder €50,00 komt, een bijdrage in de verzendkosten van €3,95 verrekend worden.
h) Indien het product nog niet is verzonden, kan de consument altijd kosteloos de overeenkomst ontbinden.
i) Je 
kunt hierbij gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

Babymerkkleertjes.nl accepteert uitsluitend retouren en ruilingen die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die zijn aangegeven, gevolgd zijn. Ruilingen of retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld/ontvangen worden niet geaccepteerd. Jouw retour/ruiling zal na aanmelding én na ontvangst van de goederen per e-mail bevestigd worden.