Verzenden

Babymerkkleertjes.nl streeft ernaar om het product in Nederland binnen twee werkdagen dagen te leveren na ontvangst van betaling. Heb je besteld voor 16.00 uur dan gaat jouw bestelling normaal gesproken nog dezelfde (werk)dag op de post. Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvang je binnen twee dagen na plaatsing van de bestelling bericht en heb je het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.
In Nederland versturen wij de bestellingen met PostNL. Wij hebben helaas geen invloed op eventuele vertragingen die ontstaan bij de distributie van jouw pakket bij PostNL of eventueel buitenlands postbedrijf. Wij vragen hiervoor jouw begrip. Bij vragen hierover kun je uiteraard wel contact met ons opnemen.
Babymerkkleertjes houdt de verzendkosten voor jou graag zo laag mogelijk. Wij verzenden daarom zoveel mogelijk (bestellingen onder de 50 euro) per brievenbuspost. Bij verzending per brievenbuspost ontvang je niet altijd een track en trace code.

Pakketten met achteraf betalen
Bestellingen met achteraf betalen via Billink worden doorgaans niet op een ander adres dan de jouwe aangeboden. Deze worden dan ook niet bij de buren afgeleverd. Wanneer je niet thuis bent bij de bezorging dan kun je jouw pakket ophalen bij een PostNL locatie. Eventueel kun je bij opmerkingen onderaan jouw bestelling doorgeven op welke dag je jouw bestelling wil laten bezorgen. Wij zullen hier dan rekening mee houden met versturen maar zijn voor de bezorging afhankelijk van PostNL.

 

Verzendkosten
De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen €3,95. Bij bestellingen vanaf €50,00 is verzending binnen Nederland gratis
De verzendkosten van bestellingen naar België of Duitsland zijn €6,95. Voor zendingen naar andere landen binnen Europa zie onderstaande tabel. Vanaf 100 euro is verzending buiten NL gratis.

Denemarken €9,95 
Frankrijk €9,95
Luxemburg €9,95
Oostenrijk €9,95
Spanje €9,95
Zweden €9,95
Griekenland €12,95
Italië
 €12,95
Noorwegen €12,95
Zwitserland €12,95
Polen €16,95