Cadeauservice

Bestelling inpakken?

Een kindje geboren in je familie of vriendenkring? Juist in deze tijd wil je daar natuurlijk aandacht aan besteden. Bij Babymerkkleertjes.nl kun je schattige babykleertjes vinden die je rechtstreeks kan laten bezorgen op het door jou opgegeven adres.
Wil je graag je pakje in een luxe cadeaudoos laten verpakken? Deze kun je voor 3,95 erbij bestellen.

Babykleding cadeau geven

Het is ontzettend leuk om aanstaande of kersverse ouders kleertjes voor hun kleine spruit cadeau te doen. Je kan kiezen voor een enkel kledingstukje zoals een schattig rompertje, boxpakje of jurkje maar je kan ook gaan voor een setje.  Er zijn leuke complete setjes van het merk Dirkje te vinden voor zowel jongetjes als meisjes maar ook voor als je het geslacht nog niet weet.
Een setje kan je ook zelf samenstellen door naar eigen inzicht te mixen en te matchen. De merken in onze collectie brengen vaak hele serie’s uit waarvan alle kleertjes onderling goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo stel je zelf makkelijk en naar eigen wens je cadeautje samen. Eventueel kun je inspiratie opdoen in ons babykleding lookbook.

We kunnen de door jouw uitgekozen babykleding rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger(s) van jouw cadeau sturen door gebruik te maken van onze cadeauservice. Je hoeft alleen maar een ander bezorgadres bij je bestelling op te geven. We verpakken de kleertjes dan in wit vloeipapier met een mooie strik er omheen. Wil je het persoonlijk maken dan kun je bij opmerkingen een berichtje voor de ontvanger(s) achterlaten. Dit zullen we op een kaartje schrijven en bij het pakje voegen.
Eventueel kun je er ook voor kiezen om de kleding in een betaalde cadeaudoos te laten verpakken. Deze kun je met de kleertjes mee bestellen.

Hoe werkt de cadeauservice?

Je bestelt het artikel(en) dat je cadeau wilt doen volgens de normale bestelwijze.
Wanneer je de kleertjes in een cadeaudoos wilt laten verpakken dan leg je deze ook in je winkelwagen.
Bij verzendinformatie geef je het adres op waar het je het cadeau naar toe wilt laten sturen door “verzenden naar een ander adres” aan te vinken.
Bij je pakje kunnen we een kaartje met persoonlijke tekst toevoegen. Schrijf de gewenste tekst bij de bestelopmerkingen op de bestelpagina.

Let op! Indien je meerdere artikelen bestelt en deze naar verschillende adressen wilt laten verzenden dan dien je voor ieder verzendadres een nieuwe bestelling te plaatsen.

P.S. Kom je er niet helemaal uit of vind je het lastig om de juiste maat van de kleding te kiezen?  Om je te helpen bij het maken van een maat keuze kan je de maattabel raadplegen. Kom je er toch niet zelf uit neem dan gerust contact met ons op per mail info@babymerkkleertjes.nl of per telefoon 0229-242795.